PËRGJEGJSIA SOCIALE

Pjese e pergjegjsise tone sociale si Hotel Adriatik***** eshte mbeshtetja e iniciativave te organizatave te ndryshme apo te ndermarra nga shteti. Qellimi jone i vazhdueshem qe na jep shtyse per kete eshte promovimi dhe permirsimi i kushteve sociale, ekonomike dhe te turizmit duke shperblyer ata qe vertete punojne dhe meritojne me shume.


×

Wellcome to Adriatik Hotel!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to [email protected]

× How can I help you?