PËRGJEGJSIA SOCIALE

Pjese e pergjegjsise tone sociale si Hotel Adriatik***** eshte mbeshtetja e iniciativave te organizatave te ndryshme apo te ndermarra nga shteti. Qellimi jone i vazhdueshem qe na jep shtyse per kete eshte promovimi dhe permirsimi i kushteve sociale, ekonomike dhe te turizmit duke shperblyer ata qe vertete punojne dhe meritojne me shume.