MIRËSEVINI

Nje resort luksoz me 5 yje, me dhoma dhe ambjente te rinovuara totalisht ne Prill 2017

adriatik-shape

Hotel Adriatik is the only 5 Star Luxury Historic landmark in the Albanian coast. A construction of 1957 from the Dictator Enver Hoxha, did serve only to Diplomats, Head of States, Chairs from all over the world. The true gem of the Albanian hospitality. We offer the best sea view and room quality in Durres. The hotel offers accommodation in 70 rooms, 24 Standard rooms, 26 Superior Rooms, 13 Executive rooms and 7 Suites. We offer an impeccable service, very friendly and professional staff attitude. There are two indoor Restaurants , Apollonia and Illyria Restaurant, serving Italian, traditional and elegant international cuisine. The outdoor pool is the largest one in the Albanian coast. The hotel went through complete renovations during year 2016 . Hotel Adriatik is a family friendly hotel. Kids are our most precious guests and they have all the facilities at their disposal, two playgrounds, kids pool, tennis court. We make our guests feel appreciated, welcomed and at home. This is our motto. Looking forward to see you at Adriatik Hotel ***** soon

EKSPLORONI DHOMAT TONA

Check-in 15:00 / Check-out 11:00

Air-conditioned room offering a desk, a TV, a phone and a minibar. The bathroom provides a shower.

This twin/double room features air conditioning, minibar and bathrobe.

Spacious room offering air-conditioning, a seating area, a TV, a phone and a minibar. The bathroom provides a shower.

This family room has a balcony, sofa and minibar.

This air-conditioned room features a balcony with sea view. There is a bathroom with SPA bath.

This air-conditioned room offers a terrace with sea view. There is a seating area, a desk, a TV, a phone and a minibar. The bathroom provides a SPA bath.

This air-conditioned room offers a sea and pool view. There is a seating area, a desk, a TV, a phone and a minibar. The bathroom provides a SPA bath.

This air-conditioned room offers a garden view. There is a seating area, a desk, a TV, a phone and a minibar. The bathroom provides a SPA bath.

TELEFONONI

Na telefononi për të rezervuar dhoma, më shumë informacion apo zgjidhur ndonjë problem.
Klikoni për të rrotulluar

NUMRAT E TELEFONIT DHE FAKSIT

Tel: +355 52 260 850
Faks: +355 52 260 855

NA DËRGONI E-MAIL

Për çdo pyetje apo koment, ju lutem na kontaktoni
Klikoni për të rrotulluar

ADRESA E-MAIL

Ju mund të na kontaktoni duke klikuar në menunë lart apo duke na shkruar direkt në adresën tonë:

NA VIZITONI

Jemi vetëm 40 Km larg nga kryeqyteti Tiranë dhe 35 Km nga aeroporti Nënë Tereza
Klikoni për të rrotulluar

ADRESA E HOTELIT

Rruga Pavarësia, Durrës, Shqipëri
Koordinatat GPS:
Gjerësi: 41.305382 / Gjatësi: 19.491873 or 41°18'19.375"N / 19°29'30.742"E